Fizetési feltételek

1. Általános rendelkezések

A jelen dokumentum az Admincomp Webdesign Iroda Betéti Társaság (1181 Budapest, Endrődi S. utca 22. A. ép.; cégjegyzékszám: Cg.01-06-787979, a továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett photo.hirmagazin.eu weboldallal (a továbbiakban: weboldal) összefüggő szolgáltatás (a továbbiakban: szolgáltatás) igénybevételéhez kapcsolódó valamennyi fizetés (a továbbiakban: fizetés) feltételeit tartalmazza.

A fizetés során a Felhasználó elfogadja a jelen dokumentumban foglaltakat.

A weboldalon vagy annak használatával összefüggésben lehetnek olyan alkalmazások, termékek vagy szolgáltatások, melyek igénybevételének feltétele egy előre meghatározott pénzösszeg kifizetése. Lehetnek olyan alkalmazások, termékek vagy szolgáltatások, melyekre speciális fizetési feltételek vonatkoznak, és melyeket azok használata előtt el kell fogadni. Amennyiben az ilyen speciális fizetési feltételek és a jelen dokumentum rendelkezései egymásnak ellentmondanak, akkor a jelen dokumentumban foglaltak csak azon részben érvényesek, ahol a speciális fizetési feltételek nem tartalmaznak rendelkezést.

A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy jelen dokumentum a felhasználók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A módosítás hatályba lépését követően a Felhasználó a fizetéssel, mint ráutaló magatartással elfogadja a módosított dokumentumban foglaltakat.

Jelen dokumentum magyar nyelven készült. Amennyiben a fordítás szövegének bármely pontja ellentmond a magyar változatnak, akkor a magyar nyelvű változat az irányadó.

2. PayPal™ fizetés

A PayPal™ egy készpénzmentes pénzforgalmi szolgáltatásokat nyújtó pénzügyi intézet, mely az elektronikus kereskedelemre szakosodott. A PayPal™ elektronikus számlát vezet ügyfelei részére, melyet azok hitelkártyás fizetéssel, banki átutalással vagy inkasszómegbízással tölthetnek fel lakossági vagy céges bankszámlájukról.

Internetes vásárlások során nem kell bizalmas hitelkártya- vagy számlaadatokat megadni illetve továbbítani, hanem a PayPal felhasználói név valamint a jelszó megadása elegendő a fizetés lebonyolításához.

Egyszerű, gyors, biztonságos, népszerű és elterjedt.

A Felhasználót fizetés esetén a PayPal rendszerébe navigálja át a weboldal, mely felületen a Felhasználónak lehetősége van a bankkártyával vagy már meglévő PayPal fiókjával kiegyenlíteni a díjat. A bankkártya adatokat a Felhasználónak minden esetben a PayPal oldalán kell megadnia, így ezen adatok a Szolgáltató számára nem vállnak megismerhetővé. A tranzakció végén a Felhasználó visszairányításra kerül a weboldalra.

A fizetés visszaigazolása

A sikeres fizetésről automatikusan értesíti a Felhasználót e-mailben a rendszer.

A tranzakcióról minden esetben generálódik egy tranzakcióazonosító, melyet célszerű feljegyezni.

A sikertelen tranzakciók oka általában a kártyát kibocsátó bank (ahol a Felhasználó a kártyát kapta) által el nem fogadott fizetési megbízás; de bankkártya használat esetében ez lehet olyan okból is, hogy távközlési vagy informatikai hiba miatt az engedélykérés nem jut el a kártyát kibocsátó bankhoz.

A sikertelen tranzakciók oka lehet:

a) kártya jellegű hiba:

 • A kártya nem alkalmas internetes fizetésre.

 • A kártya internetes használata számlavezető bank által tiltott.

 • A kártyahasználat tiltott.

 • A kártyaadatok (kártyaszám, lejárat, aláíráscsíkon szereplő kód) hibásan lettek megadva.

 • A kártya lejárt.

b) Számla jellegű hiba:

 • Nincs fedezet a tranzakció végrehajtásához.

 • A tranzakció összege meghaladja a kártya vásárlási limitét.

c) Kapcsolati jellegű hiba:

 • A tranzakció során valószínűleg megszakadt a vonal. Kérjük, próbálja meg újra.

 • A tranzakció időtúllépés miatt sikertelen volt. Kérjük, próbálja meg újra.

d) Technikai jellegű hiba

 • Amennyiben a Felhasználó nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a weboldal regisztrációs felületére, a tranzakció sikertelen.

 • Amennyiben a Felhasználó a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattint, illetve bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne a weboldalra, a fizetés sikertelennek minősül.

Amennyiben a fizetési kísérlet során tranzakció banki oldalról visszautasításra kerül, a Felhasználónak a számlavezető bankjával kell felvennie a kapcsolatot.

3. Átutalásos fizetés

A rendszer automatikus e-mailt küld a regisztrációról az átutalásos fizetés esetén, melyben megtalálhatóak az átutaláshoz szükséges adatok.

Átutaláskor az alábbi információk megadása szükséges:

Raiffeisen Bank: HU61-12081000-00123029-00200007

Admincomp Webdesign Iroda Bt.

Invoice ID: ..............

Az Invoice ID megtalálható a rendszer által kiküldött e-mailben az Invoice # utáni betű- és számsorozatban.

Az átutalt regisztrációs díj számlára történő beérkezéséig képeket lehet feltölteni az oldalra, azonban a meghívás nem működik. Az összeg beérkezését követő két munkanapon belül a fiókban minden funkció elérhetővé válik.

Amennyiben a regisztrációt követő 30 napon belül nem érkezik be a regisztrációs díj, a fiók az összeg beérkezéséig felfüggesztésre kerül.

4. A biztonságról

Az SSL, a Secure Sockets Layer elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. A weboldal rendelkezik egy 256 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. A Felhasználó adatai ezen a titkosított csatornán keresztül jutnak el a weboldalra, így jelszava és egyéb személyes adata védve van az illetéktelen személyektől.

5. Egyéb

Amennyiben a Szolgáltató nem él jelen dokumentumban meghatározott jogaival, az nem jelenti az arról a jogról való lemondást.

Jelen dokumentumból eredő felhasználói jognak vagy kötelezettségnek másra történő átruházása csak a Szolgáltató előzetes írásbeli hozzájárulásával történhet.

Frissítve: 2017. május 29.