Hazám, ahogy én látom 2017

 

Kiíró: Admincomp Webdesign Iroda Betéti Társaság (1181 Budapest, Endrődi Sándor utca 22/A. ép.; Cégjegyzékszám: Cg. 01-06-787979, a továbbiakban: Kiíró)

A verseny kezdete: 2017. június 01.

A pályázati anyag (fotók) leadási határideje: 2017. november 30., 24:00 Közép-európai idő szerint.

A szavazás kezdete: 2017. június 01., 00:00 Közép-európai idő szerint.

A szavazás vége: 2017. december 31., 24:00 Közép-európai idő szerint.

Pályázati anyag:

 • a Versenyző által a hazájáról készített maximum 10 darab fotó és fotóleírás.

A fotókat az alábbi műfajokban várjuk:

 • Természetfotó

 • Tájfotó

 • Portréfotó

 • Légifotó

 • Makrófotó

 • Panorámafotó

 • Sportfotó

 • Mobil fotó

 • Stb.

Pályázati részvétel: pályázhat minden természetes személy felhasználó, aki a photo.hirmagazin.eu regisztrált felhasználója (a továbbiakban: Felhasználó).

A verseny nevezési díja: ingyenes.

1. Bevezetés

Mutasd meg, hogy ki vagy és milyen a hazád! Hogy milyennek látod! Engedd meg, hogy mások is a Te szemeiden keresztül ismerhessék meg azt a csodálatos világot, melyet a hazádnak tartasz. Mutasd meg mindenkinek a szépségeit, a rejtett kincseit úgy, ahogyan senki más nem tudja a világon, csak Te: a Te szemeiden keresztül!

A fotókon bármilyen téma és alkotás szerepelhet úgy, ahogyan Te tekintesz a Világra, országodra, hazádra!

A pályázattal kapcsolatban felmerült kérdéseket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre lehet küldeni.

2. Részvételi feltételek

Alsó korhatár: felnőtt kor elérése (saját országának törvényei szerint).

Felső korhatár: nincs.

A verseny 2017. június 01-jétől 2017. december 31-ig tart, ezen idő alatt a szavazók voksolhatnak az általuk tetszett, kiválasztott fotókra!

A fotókat a Felhasználó a személyes fiókjába tölti fel. A fotóleírás folyamatosan módosítható, bővíthető! A fotóleírás elérhető a fotó alatt.

Technikai feltételek:

A kiíró elfogadja a mobiltelefonnal készített fotókat is.

A fotó lehet fekete-fehér vagy színes.

File-típus: JPG, PNG formátum, a legjobb minőség.

Méretek:

 • rövidebbik oldal minimum 500 pixel (a kiállításhoz nagy felbontású képek kellenek).

 • Maximum képméret: 3 MB.

 • Mobiltelefonnal készített fotók esetében: rövidebbik oldal minimum 500 pixel, illetve érvényes EXIF információk.

Képszerkesztő program és szűrő használata megengedett, de a EXIF adatokban ezt jelezni kell.

Az EXIF (Exchangeable image file format) adatok azok az adatok, amelyekkel a fényképezőgép (beleértve az okostelefont is) rendelkezik a kép készítésekor a képről. A fényképezőgép az EXIF adatokat a képfájlban rögzíti az exponáláskor.

EXIF adatok : fotó címe, mikor és hol készült a kép, készítőjének teljes neve, milyen típusú készülékkel készült, a használt képszerkesztő program és/vagy szűrő.

3. Díjazás

a) A szavazás eredménye alapján:

Győztes: aki a legtöbb szavazatot kapta

b) A nyeremény:

 • Bemutatkozási lehetőség a photo.hirmagazin.eu oldalon egy évre képekkel, adatokkal, banner hellyel,

 • Bemutatkozási lehetőség a www.hirmagazin.eu oldalon egy évre képekkel, adatokkal, banner hellyel,

 • A közösségi médiáink felületén (Facebook, Twitter, Google+, Instagram, Tumblr, LinkedIn) egy évig a nyertes fotó lesz a borítókép (Cover photo) a nyertes nevével.

A verseny eredményről a nyertest e-mail levélküldés útján értesíti a Kiíró.

A verseny eredménye 2018. január 30-án kerül kihirdetésre a photo.hirmagazin.eu oldalon, jól láthatóan a versenyfelület kiemelt helyén.

Minden más kérdésben a kiíró e-mail levelezés formájában ad kielégítő információt, az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címről.

4. Szavazás

Mindenki szavazhat, akár versenyző, akár nem!

A szavazatot a fotó alatt található csillag ábrára való kattintással lehet leadni.

Minden szavazó naponta tetszőleges számú szavazatot adhat le, azonban 1 (egy) fotóra csak 1 db szavazatot adhat le 24 órán belül.

A versenyző saját maga által feltöltött fotóra nem adhat le szavazatot.

A napok kihagyásával a szavazati lehetőség elveszik, a következő 24 órára is az érvényes, hogy 1 fotóra 1 db szavazat adható le tetszőleges számú fotó tekintetében!

Aki a szabályokat megszegi, az kizárásra kerül a fotóverseny oldaláról!

A versenyző a szavazatszerzés során használhat bármilyen legális marketingeszközt, azonban nem vehet szavazatot, nem ajánlhat fel nyereményt a szavazatért, továbbá nem gyűjthet szavazatot a szervezett szavazatgyűjtős oldalakon.

A versenyző a nevezésével egyidejűleg elfogadja, hogy nem használ a photo.hirmagazin.eu weboldal szabályzataiban, dokumentumaiban tiltott technikát és kéretlen reklámot, reklámleveleket.

5. Egyéb

A versenyen való részvétellel a versenyző beleegyezését adja ahhoz, hogy a fotói és fotóleírásai megjelennek a Kiíró által működtetett online felületeken. A fotó tulajdonjoga minden esetben a készítőt illeti meg!

A pályázatban található fotók és a fotóleírások nem tartalmazhatnak többek között:

- szerzői jogi oltalom alá eső művet, kivéve a versenyző saját művét, vagy ha a versenyen való felhasználásra a szerzői jogi tulajdonostól engedélyt kapott;

- a valóságnak nem megfelelő, megtévesztő vagy a valós tényeket hamis színben feltüntető vagy mások személyiségi jogait sértő kijelentéseket, fotókat, illetve egyéb, harmadik személyek vagy a Kiíró jogait potenciálisan sértő tartalmakat;

- reklámot;

- szexuális tartalmú vagy pornográf elemeket.

A fotókon a versenyzőn kívül más is szerepel, a versenyző felel azért, hogy rendelkezzen e személyek közzétételhez való hozzájárulásával!

A versenyen kizárólag olyan fotók használhatóak fel, amelyek a jó-ízlésnek megfelelő öltözékben láthatóak csak emberek.

A versenyre történő jelentkezés kizárólag a fenti feltételek együttes teljesülése esetén érvényes.

A nyertest minden esetben e-mailen levélküldés útján értesíti a Kiíró. A nyertes felelős azért, hogy az általa megadott e-mail cím érvényes legyen, és azon a kapcsolatot fel lehessen venni és lehessen tartani vele.

Jelen verseny tisztességességét bármely okból vagy bármilyen megoldással veszélyeztető versenyző a versenyből kizárásra kerül!

A szerzői joggal kapcsolatos további rendelkezéseket a Szerzői jogi szabályzat tartalmazza.

6. Felhasználási feltételek

Az oldal használatával kapcsolatos rendelkezéseket a Felhasználási feltételek tartalmazzák.

7. Adatkezelés

A versenyző által a weboldal használata során megadott adatok a mindenkori törvényes előírások betartásával kerülnek kezelésre. Az adatkezeléssel és adatvédelemmel kapcsolatos rendelkezéseket az Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat tartalmazza.

8. Felelősség kizárása

A pályázatok hiányosságáért, értesítési késedelemért a Kiíró nem vállal felelősséget. A versenyző (Felhasználót) az általa tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maga viseli. Az adatok helytállóságát a Kiírónak nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a versenyzőt (Felhasználót) terheli.

A Kiíró kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a versenyen való részvétel során a pályázat esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a verseny során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért.

A versenyző (Felhasználó) a versenyen történő részvétellel automatikusan elfogadja jelen versenykiírásban foglaltakat, és kijelenti, hogy megadott adatai megfelelnek a valóságnak.

Firssítve: Budapest, 2017. május 29.